Започна първата среща между ГЕРБ и Продължаваме Промяната. Двете формации

...
Започна първата среща между ГЕРБ и Продължаваме Промяната. Двете формации
Коментари Харесай

Десислава Атанасова на срещата с ПП: И двете партии трябва да търсят постигане на базов консенсус по различни приоритети

Започна първата среща сред ГЕРБ и „ Продължаваме Промяната ”. Двете обединения ще разискват бъдещи политики за ръководство в търсене на общи ползи.

„ Благодаря за признатата покана за осъществяване на обществена и градивна среща. Предложихме тази среща с ясното схващане, че двете най-големи парламентарни групи са натоварени с най-вече упования. И двете партии би трябвало да имат опция за разговор в Народното събрание, на сходна обществена среща и да търсят реализиране на базов консенсус по разнообразни цели ”, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя счита, че е редно да завърши опълчването на предизборните акции и да се търсят благоприятни условия за консенсус. „ Готови сме да водим разговор по избраните от вас като значими точки и политики, както и се надяваме, че сте се срещнали с нашите цели в нашата предизборна стратегия за ръководство. Според нас е редно в оптимално необятен консенсус да търсим благоприятни условия България да се възвръща от рецесиите ”, обърна се към Политическа партия Атанасова.

От ГЕРБ, посочи Атанасова, биха желали срещата да е метод за показ пред обществото, че може да се приказва без опорки, клишета и заклинания, а градивно, ясно и съответно.

От страна на ГЕРБ в срещата вземат участие Десислава Атанасова, Деница Сачева, Делян Добрев, Костадин Ангелов, Кирил Ананиев. Политическа партия са показани от Кирил Петков, Асен Василев, Андрей Гюров, Никола Минчев, Даниел Лорер, Венко Сабрутев, Антон Тонев.

И двете страни направиха авансово конкретизиране, че срещата не е за бъдеща коалиция, макар че се организира преди завъртането на рулетката с мандатите за държавно управление.

Кирил Петков и Асен Василев оповестиха, че ще беседват с ГЕРБ, само че остават на позициите си, че техен кабинет няма да поддържат.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР