Започна делото срещу шофьора, който уби изселничка от Родопите на

...
Започна делото срещу шофьора, който уби изселничка от Родопите на
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за мъжа, затрил красивата Еда в Турция

Започна делото против водача, който умъртви изселничка от Родопите на улица в турския град Бурса. Срещу лидера Илхами Бекироглу е повдигнато обвиняване за причиняване на гибел по несъобразителност, като за това действие се планува затвор до 15 години, написа 24rodopi.com.



Припомняме, че случаят стана в края на август. При маневра на заден ход товарен автомобил притиска Еда Мюдюроглу в стена и я убива на място. 20-годишната жена приготвила ашуре и тръгнала към дома на дядо си, с цел да му раздаде за празника.

Водачът на микробуса изгубил надзор при маневрата. Ударът бил толкоз мощен, че повалил и бетонов дирек. Шофьорът избягал от мястото на произшествието. По-късно бе арестуван.

Еда щяла да навърши 20 години единствено след два дни. Тя е учила за фелдшер, фантазията й е била да се бори с Ковид-19. Фамилията е от момчилградските села.
В хода на първото дело обвиненият лидер не участва в правосъдната зала заради контакт със инфектиран с ковид.

В залата стана ясно, че Илхами Бекироглу почнал работа в транспортната компания ден преди произшествието. Той обаче не е имал документ за ръководство на товарен автомобил.

Поради тази причина юристът на фамилията изиска да бъде потърсена наказателна отговорност и от притежателя на компанията, който е позволил сходен лидер да управлявал камион.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР