Започна данъчната кампания в София. Жителите на града могат да

...
Започна данъчната кампания в София. Жителите на града могат да
Коментари Харесай

Данъчната кампания в София започна, плащаме и онлайн

Започна данъчната акция в София. Жителите на града могат да заплащат налозите си и онлайн. Освен в данъчните служби, налози могат да се платят през страниците на Столичната община, през страницата на Национална агенция за приходите, посредством интернет банкиране и на касата на Easy Pay, където обаче се заплаща и такса. 

Ако налозите се платят в цялостен размер до края на април, столичани могат да употребяват 5% отстъпка от налога върху моторните транспортни средства и налог здания.
Заможните хора у нас платили налози върху приходите за близо 600 млн. лв.
Заможните хора у нас са внесли налози върху приходите за близо 600 млн. лв. за 2020 година. Това излиза наяве от писмен отговор на вицепр...
Прочети повече
Без такси и комисионни по електронен път могат да се платят налозите през страницата на Столичната община. Необходим е ПИН код, който се издава от данъчните служби в регионите на града или ПИК, публикуван от Национална агенция за приходите.

Данъците могат да се внасят и на вноски. За МПС и налог здания вноските са две – до края на юни и до края на октомври. За такса боклук първата вноска е до края на април, втората - до края на юни, третата – до края на септември и четвъртата – до края на ноември.

Само за няколко часа от началото на данъчната акция в София са събрани близо 300 000 лв., оповестяват от дирекция " Общински доходи " към Столична община.

Още от СОФИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР