Започна дългоочакваното изграждане на с изкуствена настилка в Куклен. Багери,валяци

...
Започна дългоочакваното изграждане на с изкуствена настилка в Куклен. Багери,валяци
Коментари Харесай

С ново футболно игрище ще се сдобие Куклен

Започна дълго чаканото създаване на с изкуствена настилка в Куклен . Багери,валяци и самосвали започнаха работата по терена на игрището. Средствата за футболната площадка са обезпечени по извоюван план по подмярка 7.2 „ Инвестиции в основаването, подобряването или разширението на всички типове дребна по мащаби инфраструктура “ на мярка 7 „ Основни услуги и възобновяване на селата в селските региони “ от ПРСР 2014-2020 година, съфинансирана от ЕЗФРСР " за Проект " Реконструкция, съоръжение и обзавеждане на футболно игрище на малко поле в двора на СУ " Отец Паисий ", подписан сред Община Куклен и Държавна фирма „ Земеделие “.
Общата цел на плана да се подобрят изискванията за живот, привлекателността и опциите на обитаемоте места, посредством развиване на туризъм, задържане на младите и предприемчиви поданици на общината. По плана главно ще се реконструира съществуващо спортно игрище за футбол на малко поле, ситуирано в двора на СУ “Отец Паисий “. Ще се отстрани съществуващото асфалтово покритие, а за настилка на игрището е планувана изкуствена трева с височина 20 милиметра. Площадката ще е оградена с железна ограда от пластифицирана железна мрежа с височина 4 метра. В зоната зад вратите ще бъде сложена в допълнение текстилна мрежа до височина б метра.
 Откриха ново помощно футболно игрище в Плевен Откриха ново помощно футболно игрище в Плевен
Днес в Плевен беше намерено ново помощно футболно игрище.  Събитието стартира с едноминутно безмълвие в памет на починалите при произ...
„ Проектът е част от програмата, която следваме - общината да е място, където децата да порастват здрави и да се развиват в добра среда “, разяснява кметът на община Куклен Мария Белчева. Общата стойност на плана е близо 73 000 лв., а дейностите по построяването на игрището би трябвало да приключат до края на март тази година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР