Заплатата на Лионел Меси в Барселона е прекалено голяма с

...
Заплатата на Лионел Меси в Барселона е прекалено голяма с
Коментари Харесай

Меси трябва да намали заплатата ти си, ако остане, заяви кандидат за президент на Барса

Заплатата на Лионел Меси в Барселона е прекомерно огромна с оглед финансовото положение на клуба, съобщи претендентът за президент на испанския клуб Емили Росад, наблягайки, че желае да резервира аржентинеца в състава на " синьо-червените ". Меси искаше да напуща Барса през лятото, като до края на контракта му с клуба остават още единствено седем месеца. През януари нападателят ще може да договаря за трансфер с управленията на други тимове.

" В сегашната обстановка заплатата на Меси не е задоволително устойчива. Трябва да реализираме единодушие с него. Ще му предложим атрактивен план. Най-важното е да имаме проект за спортно развиване на клуба. Меси нямаше поради пари, когато сподели, че желае да напуща. Той взима най-високата заплата на света. Никой не печели повече от него. Той не желае да напуща, тъй като взима малко пари. Искаше да напуща, тъй като задачата му постоянно е била да печели титли ", безапелационен е предприемачът Росад пред вестник Апелативен съд.

Меси получава по 8.2 милиона евро на месец от Барселона. Президентските избори в Барса ще се проведат на 24 януари 2021 година, откакто Хосеп Бартомеу напусна управителния пост в каталунския клуб през октомври. Ла Лига 19 кръг, сряда 16 декември  Барселона 22:00предстои  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР