През 2023 г. името на актрисата Диана Димитрова се свързваше

...
През 2023 г. името на актрисата Диана Димитрова се свързваше
Коментари Харесай

Какво се случва с Диана Димитрова и Юлиан Вергов?

През 2023 година името на актрисата Диана Димитрова се свързваше най-много с признанието й, че е била жертва на принуждение от страна на собствен сътрудник. Оказа, че въпросният сътрудник е Юлиан Вергов. Софийската районна прокуратура обаче отхвърля да образува досъдебно произвеждане за упражнено принуждение против нея.

Решението на прокурор Иво Боев беше, че не са събрани задоволително доказателства за осъществено закононарушение от общ темперамент, заради което преписката се приключва.

Малко откакто излезе решението на Софийската районна прокуратура, Юлиан Вергов за пръв път проговори за случилото се, като изпрати публично известие до медиите с думите, че счита, че когато човек е почтен, е извънредно унизително да стартира да се оправдава.

Той разясни, че насилието има доста и разнообразни форми и включително влизат психическият тормоз, набеждаването на почтен човек, лъжливите вести, злонамереното уронване на престижа, клеветата, внушенията без споменаване на име, всяка опасност над децата ни.

" Затова е наложително да сме непримирими към насилието и то във всичките му форми. И би трябвало да се борим против него всеки ден ", бяха точните думи на артиста. След като прокуратурата се произнася изрично с отвод да заведе дело против Вергов, Диана Димитрова продължава да разгласява разнообразни изявления в своята Фейсбук страница във връзка случилото се, като продължи да упорства, че побой над нея от страна на Вергов в действителност е имало. Именно заради тази причина той взема решение да съди Диана Димитрова за клюка, предава lifestyle.bg.

От Дневник разбираме, че Софийският областен съд към този момент гледа делото, заведено от артиста Юлиан Вергов против Диана Димитрова. Тази седмица Димитрова е била персонално в съда, до момента в който Вергов е изпратил юриста си Ина Лулчева. За да свидетелства в поддръжка на Вергов, в съда участва и Ваня Щерева.

Не се явява обаче наложителния в такива случаи специалист, който да каже дали въпросният Фейсбук профил, клеветил артиста, се употребява в действителност от Диана Димитрова, по тази причина делото продължава, като е плануван разпит на вещото лице след няколко месеца - на 9 юли.

 

Междувременно нито Юлиан Вергов, нито Диана Димитрова споделят нещо за продължаващото дело в профилите си в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР