Заплахите на руския президент Владимир Путин Владимир Путин - руски

...
Заплахите на руския президент Владимир Путин Владимир Путин - руски
Коментари Харесай

ЕК: Заплахите на Путин с ядрено оръжие са неприемливи и неуместни

Заплахите на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През с нуклеарно оръжие са изцяло неприемливи и неуместни. Това съобщи през днешния ден представител на Европейската комисия на конференция в отговор на въпрос, обвързван с годишното послание на Путин към двете камари на Народното събрание в Москва, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12875
Речта на Путин е част от напъните му да бъде избран отново и е следващ образец на опит за прекачване на виновността за началото на войната в Украйна, сподели представителят. Той добави, че съветските дейности в Украйна до момента са неуспех.

Попитан за настояването на Приднестровието за помощ от Русия поради " напън " от Молдова, представителят уточни, че Европейска комисия следи събитията доста деликатно и изрази вяра за намирането на спокойно решение сред Кишинев и Тираспол. Стабилността в района е в общ интерес, насърчаваме двете страни да подхващат градивни диалози и имаме вяра, че молдовските управляващи ще създадат всичко по силите си за намиране на решение, означи той. ЕС поддържа спокойно споразумяване на замразения спор в Приднестровието, което е част от Молдова, добави представителят.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР