Заплахи за журналистка, участвала в разследване за наркотрафик. На случая

...
Заплахи за журналистка, участвала в разследване за наркотрафик. На случая
Коментари Харесай

Плашат журналистка с убийство след нейно разследване за наркотрафик

Заплахи за журналистка, взела участие в следствие за наркотрафик. На случая обърнаха внимание разтревожени даже „ Репортери без граници”.

„ Заплашва ме Манчо Ковачев с нецензурни думи, както и че ще пострадам от нещо. По-късно, в едно изявление, което бе излъчено в „ Бивол”, се схваща, че заканите са за ликвидиране против мен и моя издател. Тук желая да кажа, че издателят на Zovnews няма нищо общо с публицистичната политика на сайта”, съобщи за „ Здравей, България” по Нова телевизия Мария Димитрова от уеб страницата zovnews.com.





„ Колегите от „ Бивол” ма помолиха да направя изявление с жертва. Това е внукът на една баба, която е арестувана в Цюрих със 700 грама кокаин. След излъчването на това изявление, получих тези закани. Всичко, което знам по тематиката, е историята на внука на бабата. Той твърди, че апартаментът им е лишен посредством машинация от лицето, което ме заплашва – Манчо Ковачев. След това се постанова да връщат пари. Момчето изрече съмнение, че бабата е била муле, с цел да могат да се върнат тези пари”, споделя журналистът Мария Димитрова.

След тези закани Мария подава тъжби на четири места.

„ Има данни, че тази група работи дружно с служителите на реда. Три от тях са във Враца, а четвъртата – в София. Лично разговарях с Румяна Арнаудова. Това, което ни прави усещане е, че за бабата, която беше арестувана в Цюрих, знаят всички управляващи, само че към момента няма оживление по този случай. Парадоксалното в тази ситуация е, че бабата е подала тъжби в прокуратурата и полицията във Враца, само че два дни по-късно тя изчезва и след известно време се получава информацията, че тя е арестувана в Цюрих”, показа още журналистът Мария Димитрова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР