Записващото устройство за данни на полет на голям самолет на

...
Записващото устройство за данни на полет на голям самолет на
Коментари Харесай

Устройството за запис на полетни данни, извадено от самолет на ВМС на САЩ, който надхвърли пистата

Записващото устройство за данни на полет на огромен аероплан на Военноморски сили на Съединени американски щати, който надвиши пистата и се озова във водата покрай Хонолулу тази седмица, беше възобновено, до момента в който военните не престават да възнамеряват за отстраняването на самолета.

Комисията за произшествия на военноморските сили проверява местопроизшествието в базата на морската пехота на Хаваите в залива Канеохе, пробвайки се да дефинира повода за случая и всички съдействали фактори, споделиха от флота.

Моряци от мобилно звено за гмуркане и избавяне извадиха записващото устройство за данни в четвъртък и организираха хидрографско изследване, с цел да оценят структурната целокупност на самолета P-8A.


Проучването също по този начин оцени коралите и морската среда към самолета, което ще им помогне да сведат до най-малко въздействието по време на отстраняването му, сподели флотът.

Жителите на залива Канеохе показаха угриженост за допустимо увреждане на коралов риф и други евентуални вреди от гориво или дру...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР