Записващото устройство е сложено на дете от детска градина "Червената

...
Записващото устройство е сложено на дете от детска градина "Червената
Коментари Харесай

Учителка към дете в градина: Да ти изтече кръвта, пукни!

Записващото устройство е поставено на дете от детска градина "Червената шапчица " в Русе от родителите, а записаната "възпитателка " се споделя Милена Иванова.
До това се стигнало, откакто детето се оплакало, че възпитателката го е блъснала с пестник, а на друго е забила нокти в главата му.

Майката на удареното с пестник дете изяснява, че по-късно в границите на няколко седмици на детето всеки ден му е текла кръв от носа, а когато го завели на доктор, той споделил, че то е уплашено и това е повода.

Записаните реплики на учителката Милена Иванова към децата са потресаващи. "Обличай се и лягай. Обувай долнище и лягай ", крещи възпитателката, а когато детето дава отговор, че няма, тя му споделя: "Ти и мозък нямаш, но няма да разясняваме ".

Следват: "Коце, майка ти няма да ме уплаши ", "Безмозъчни същества ", "Да не те стресирам веднага ", "Блузата виж каква е мръсна. И-у-у, гнусота и болест. Какво са смееш, де, ще ме заразиш от нещо. Обличай си мръсната блуза " и " Само да ти потече кръв, няма да те погледна! Да ти изтече кръвта, пукни! ".

Възпитателката е уволнена дисциплинарно, а съгласно директорката на детската градина тя е признала пред нея за обидите към децата.

Родителите обаче към момента не са спокойни за децата си и упорстват в детската градина да се сложат камери.

За същото упорства и Инициативен комитет на родители от цялата страна след серия сходни разкрития в последните месеци. Искане за това беше импортирано и в Народното събрание, подкрепено с подписите на 10 000 родители.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР