Записванията за десетото издание на Националния конкурс Път към славата

...
Записванията за десетото издание на Националния конкурс Път към славата
Коментари Харесай

Националният конкурс Път към славата очаква кандидати

Записванията за десетото издание на Националния конкурс " Път към славата 2022 " не престават до 30 януари, научи ДУМА от уредниците. За десета поредна година състезанието, проведен от Арт център " Кърнолски " под патронажа на Янка Такева - ръководител на Синдиката на българските учители, с партньорството на Министерството на образованието и науката и съфинансиране от НФК, ще събере надарени деца и младежи от цялата страна.

Тази година състезанието ще се организира в почивните дни четири следващи седмици през март 2022 година в Дома на културата " Средец ", НМУ " Любомир Пипков " и Руския културно-информационен център. Новите моменти в състезанието са номинация за " Звездата на Ваня Костова " (песен от репертоара на Ваня Костова); номинация за Танц Kpop; Класическо пеене с интернационално присъединяване.

Благодарение на поддръжката от МОН и Програмата за протекция на деца с изявени способности, и тази година, с изключение на обичайните стипендии, които всяка година се връчват на солисти и група (3 - вокал, 3 - танц, и 3 - инструментал), са отпуснати още 6 стипендии за категория " Инструментал ".

Много оценки чакат участниците в състезанието - с изключение на Гран при и I, II и III място, са готови предложения за присъединяване в интернационалните състезания в Италия, Испания, Полша, България, Румъния, Литва, Северна Македония, Сърбия, Швейцария и др.; награди от журито, от СБУ, от КНСБ; запис и мастеринг в " Karnolsky Project Studio " и други

Пълните условия на X Национален конкурс " Път към славата 2022 " - на
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР