Записването за конкурса За да я има България“ приключва на

...
Записването за конкурса За да я има България“ приключва на
Коментари Харесай

Започна записването за конкурса рецитал „За да я има България“

Записването за състезанието „ За да я има България “ завършва на 15 февруари

На 25 февруари ще се организира следващото издание на състезанието рецитал за лирика „ За да я има България “. Литературният конгрес се провежда от Общинския юношески дом и цели да запази и разпространява българската лирика и българското национално самочувствие в младежите. В него ще могат да се включат деца и младежи от 1 до 12 клас.

В конкуренцията се позволява декламиране и осъществяване на произведения на тематика родно място, татковина, независимост и освободителна битка, родолюбие, както и хубостта на родната земя. „ За да я има България ” е конкурс за самостоятелни реализатори на творби от български създатели и е отдаден на националния празник 3 март.

Оценяването ще бъде в две посоки – възрожденска лирика и следвъзрожденска и модерна българска лирика, както и в три възрастови групи:

- I възрастова група – от 1 до 4 клас;

- I I възрастова група – от 5 до 7 клас;

- I I I възрастова група – от 8 до 12 клас.

Организаторите на състезанието са обезпечили награди за всички участници.

Записването за състезанието „ За да я има България “ завършва на 15 февруари в 17:00 часа. Самият конкурс ще се организира от 25 февруари, като мястото и графикът за излизане на участниците ще бъдат оповестени в допълнение на на Общинския юношески дом.

Записването става.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР