Запис може да създаде нови проблеми Доналд Тръмп Доналд Тръмп

...
Запис може да създаде нови проблеми Доналд Тръмп Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Запис създава нови проблеми на Доналд Тръмп?

" Запис може да сътвори нови проблеми Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския в акцията му за президент на Съединени американски щати ", разяснява Би Би Си.

" Американското правосъдно министерство съобщи, че разполага с аудиофайл, в който някогашният американски държавен декларира, че е взел документи от Белия дом ги оставил в имението си Мар а Лаго, в щата Флорида. Записът е изработен в голфклуб на Тръмп в щата Ню Джърси през юли 2021 година, т.е. месеци откакто съобщи управлението на страната на сегашния държавен глава Джо Байдън (21 януари). Във файла се чува по какъв начин Тръмп, споделя: Взех със себе си документ, обвързван с нуклеарната стратегия на Иран ", добави английската медийна корпорация.

" Министерството на правораздаването на Съединени американски щати упрекна експрезидента, че е взел със себе си документи, които е трябвало да бъдат оставени във Вашингтон. Той отхвърля тези изказвания ", уточни още Би Би Си.

" Записът може да стане мотив за следващо дело против Тръмп. Евентуалният правосъден развой, без значение от изхода му за 45-ия собственик на Белия дом, може да се стане още един проблем за акцията на Тръмп за изборите за президент на Съединени американски щати на 5 ноември 2024 година ", добави основаната в Лондон медия.

Тръмп е обвиняем за това, че е дал пари някогашната порнозвезда Сторми Даниълс, която е трябвало да не разкрива интимната им връзка с него.

Срещу някогашния президент се води и дело в Джорджия. Той е упрекнат в опит  за операция на резултатите от вота за президент в щата през 2020 година

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР