Западното платно на бул. „Копривщица” и „ухото” към Коматевско шосе

...
Западното платно на бул. „Копривщица” и „ухото” към Коматевско шосе
Коментари Харесай

Асфалтираха „ухото на бул. „Копривщица, голям блок остава ...

Западното платно на бул. „ Копривщица” и „ ухото” към Коматевско шосе са асфалтирани, откакто по трасето беше прекаран нов тръбопровод. Колите към този момент вървят непосредствено от бул. „ Копривщица” в посока „ Южен” и „ Коматево”, без да се постанова да търсят обходни направления.

Реконструкцията на ВиК продължава на Коматевско шосе и в северното платно на бул. „ Никола Вапцаров”. Строителите бяха положили през днешния ден до обяд първите 50 метра полиетиленови тръби.



Утре за малко след 9 часа ще бъде изключено снабдяването с вода на огромния блок до кръстовището на бул. „ Никола Вапцаров” и Коматевско шосе, отново по отношение на замяна на остарелия тръбопровод.

" Няма различен метод, ще се стараем да приключим колкото може по-бързо ", сподели основният инженер от компания „ Драгиев и ко” Валентин Алексиев.

Неточният кадастър основава голям брой проблеми на строителите. Далеч не всички подземни връзки са вкарани в системата и внезапно при изкопните работи излизат остарели тръби или съоръжения. В резултат на това два дни поред на бул. „ Никола Вапцаров” ставаха повреди.



Колите пълзят в две дълги колони по южното платно на булеварда при пресечката с Коматевско шосе, тъй като северното платно си остава затворено. По график строителите имат период до края на септември.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР