Западните страни се побъркват след президентските избори в Русия и

...
Западните страни се побъркват след президентските избори в Русия и
Коментари Харесай

Захарова каза, че Западът е полудял след президентските избори в Русия

Западните страни се побъркват след президентските избори в Русия и повтарят изречения за сякаш нечестни и несвободни избори съгласно методичките, съобщи Мария Захарова, формален представител на съветското външно министерство.

Захарова разяснява в канала си в Telegram  изявленията на немското външно министерство и Белия дом за „ несвободни и нечестни избори “ в Русия с откъс от Библията.

„ Мина пладне и те към момента буйстваха до времето на вечерната жертва; но нямаше нито глас, нито отговор, нито чуване “, 3 Царе, глава 18, стих 29 “, написа Захарова, отбелязвайки, че западните страни „ полудяват съгласно методичките “.

„ Кой е идващият? Имаме задоволително сребърни патрони за всички атакуващи духове! “ – добави дипломатът.

Междувременно, след Белия дом и немското външно министерство, и английският външен министър Дейвид Камерън назова съветските президентски избори „ несвободни и нечестни “ заради хипотетичното нелегално осъществяване на избори „ на територията на Украйна “, без самостоятелен мониторинг от страна на ОССЕ.

Руският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов съобщи, че оценката на Вашингтон за съветските президентски избори няма да повлияе на тяхната легитимност.

Източник: Взгляд.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед23018Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед86394Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед90553Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед47095Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед22776Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед164405Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128358Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед95661Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед90553Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед91101Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев154Имало ли е и трябвало ли е да има дисиденти при социализма в България Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР