Западните медии в спекулации около ядрената тема. Това заяви днес

...
Западните медии в спекулации около ядрената тема. Това заяви днес
Коментари Харесай

Истина или блъф: Русия се придържа към принципа, че ядрена война е недопустима

Западните медии в спекулации към нуклеарната тематика. Това съобщи през днешния ден представителят на съветското външно министерство Мария Захарова.

" Руската федерация напълно се придържа към правилото, че нуклеарната война е неприемлива. Нееднократно сме потвърждавали това. В такава война не може да има спечелили и тя в никакъв случай не би трябвало да стартира ", декларира Захарова. 

Говорителят на съветското министерство на външните работи разяснява по време на седмичния си брифинг концепцията за въвеждането на таван на цените на съветския нефт. Според нея това за следващ път потвърждава, че правилата на пазарната стопанска система са непознати на Брюксел и Вашингтон ".

" Нашият отговор ще бъде преориентирането на износа на нефт към страните, които са подготвени да си сътрудничат с нас обикновено. Това управлението на нашата страна го разгласи неведнъж ", сподели Захарова.  

Междувременно съветският президент Владимир Путин предизвести, че санкционния напън към Русия ще се ускорява. Това той направи по време на държавно съвещание, отдадено на икономическите въпроси, оповестява БНР.
Путин уточни, че под напън остават тези браншове на стопанската система, които са свързани с износа за страните от Европейския съюз: " Страните, които се отхвърлиха от съветските доставки в този момент са принудени да заплащат по-скъпо за редица артикули, в това число нефт, газ, метали и така нататък От своя страна нашите експортьори се преориентират към други пазари, само че тази развой, несъмнено, не е бърз. Необходимо е време за построяването на нови логистични вериги ", сподели съветският държавен глава.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР