Западът трябва да подкрепи Украйна в усилията й да защити

...
Западът трябва да подкрепи Украйна в усилията й да защити
Коментари Харесай

„Унищожете всичко: бивш командир на НАТО призова Украйна да удари Крим

Западът би трябвало да поддържа Украйна в напъните й да отбрани своята територия и да помогне за започване на атаки против краткотрайно окупирания Крим. Това заяви някогашният висш главнокомандващ на съюзническите сили на НАТО в Европа военачалник Филип Брийдлав.

„ Ако дадем опция на Украйна да удари Крим – на всички места, настойчиво и тъкмо – Русия ще бъде принудена да премисли позицията си там “, сподели генералът пред The Hill.

Бившият главнокомандващ акцентира, че е належащо няколко пъти да се нападна Крим и да се унищожат елементи на съветската войска, ситуирани на полуострова.

„ Ударете ги всички, ударете ги няколко пъти и унищожете всичко “, сподели той.

Междувременно съоснователят на DeepState Роман Погорели сподели, че руснаците са трансформирали Крим във военна база, тъй че всичко там би трябвало да бъде изравнено със земята. 

" За страдание, Крим от дълго време е трансфорат във военна база, която гъмжи от разнообразни типове оръжия и военнослужещи на Руската федерация. Съответно, явно всичко там би трябвало да бъде изравнено със земята “, сподели Роман Погорели.

Според него съветските окупатори непрестанно внасят нещо на полуострова, по-специално те са концентрирали огромен брой системи за противовъздушна защита, самолети, радиоелектронна битка и други средства, с които се пазят. Русия също по този начин укрепва системите за противовъздушна защита и радиоелектронна битка, ремонтира авиационното покритие, по-специално употребява самолети за осъществяване на бойни задачи.

Роман Погорели означи, че това се случва и до през днешния ден, тъй като е значимо за руснаците. За окупаторите авиацията е огромна и значима част от бойните дейности, без нея съперникът понася обилни загуби. Затова съветските военни ще създадат всичко, с цел да употребяват и имат средства и места за това.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР