Западът се опитва да прокара джендър пропагандата в дневния ред

...
Западът се опитва да прокара джендър пропагандата в дневния ред
Коментари Харесай

Захарова проплака: Западът се опитва да прокара джендър пропагандата в Русия

Западът се пробва да прокара джендър пропагандата в дневния ред в Руската федерация и съветското общество би трябвало да се опълчва на това всекидневно.

Това съобщи представителят на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от ТАСС.

Тя направи коментара си по време на Петербургския интернационален стопански конгрес (SPIEF).

Върху нас има голям напън. Западът няма да изостави тази тематика. Тяхната задача е да ни вкарат в една и съща джендър стратегия, да се уверят, че в нашите детски градини, учебни заведения, университети, обществени институции, въобще в просветителната и политическата система тази тематика стартира да господства или най-малко интензивно да се развива, уточни Захарова.

По думите ѝ става дума за извратено втълпяване на всевъзможен тип мракобесие - някакъв пол, разнообразни несъществуващи форми на съществуване и така нататък

Нанася се удар върху психическото и цялостното здраве на популацията на планетата, акцентира тя.

Според нея Русия би трябвало да противодейства на това всеки ден, запазвайки законите, въвеждайки спомагателни законодателни и административни принадлежности, защитавайки просветителната сфера и ангажирайки се с възпитанието в фамилията и обществото. Всеки ден просто би трябвало да противодействаме на това в нашия живот, задачата на дамата, нейната функционалност, нейната роля е доста значима, сподели още Захарова.
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР