Занимаваме се с мнението на социолозите, а забравяме мнението на

...
Занимаваме се с мнението на социолозите, а забравяме мнението на
Коментари Харесай

Главният редактор на Труд Петьо Блъсков: На фона на това международно положение мъдростта на нашите политици трябва да надделее

Занимаваме се с мнението на социолозите, а забравяме мнението на хората, което явно е срещу политиците, още повече от предходния път, сподели основният редактор на " Труд " Петьо Блъсков пред телевизия " България он еър ".

Много са аргументите, явно хората са надълбоко разочаровани от мътилката, с която ги залива политическото общество у нас, добави Блъсков.

Няма по какъв начин да си внесем партия извън. Въпрос на мъдрост е, на политически компромис, поради това, че обстановката в действителност е страшна. Международното състояние, с което постоянно сме се будалкали, че е отговорно за всичко, за пръв път е отговорно за всичко. Заради борбата на двете международни сили. На фона на това интернационално състояние мъдростта на нашите политици би трябвало да надделее, добави основният редактор на " Труд ".

Лошото е, че нашите политици нямат идеология - дали са консерватори, дали са либерали, добави Блъсков.

Те се занимават с търговия с оръжие и с ялова агитация, те се разминават със себе си, разяснява той Българска социалистическа партия и резултатите й на изборите. Така наречените ни десни партии са като обули две десни обувки, добави основният редактор на " Труд ".

Нека не забравяме, че бащата на политиката Аристотел ясно е споделил в какво се изражда демокрацията - в ръководство на тълпата, в. Ако оставим тълпата да ръководи, демокрацията се изражда. Инструментът митинги беше тежко злепоставен с всички митинги, които започнаха още от едно време, когато агитката на " Левски " разруши Народното събрание. Не става по този начин, има си избори, по този начин се взема решение в демокрацията, прикани Петьо Блъсков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР