Занимава се с моделство от 4-годишнаНай-новата носителка на титлата Мис

...
Занимава се с моделство от 4-годишнаНай-новата носителка на титлата Мис
Коментари Харесай

Мис Вселена България 2017 Николета Тодорова пред „Труд“: Ще дам всичко от себе си, за да влезем поне в топ 3

Занимава се с моделство от 4-годишна

 27-1 Най-новата носителка на купата Мис Вселена България Николета Тодорова ще показа страната ни на финала на състезанието “Мис Вселена ”, който ще се организира на 22 ноември в Лас Вегас, Съединени американски щати. 19-годишната хубавица е от София, има професионална подготовка като полиграфист и сега е първи курс в Софийския университет, компетентност “Археология ”.

“Всъщност, първичната победителка на състезанието “Мис Вселена България ”, проведен от организацията BOK Star Models и Венета Кръстева, беше дисквалифицирана, тъй като не е навършила нужните години за присъединяване. Тъй като аз бях на второ място, получих правото да показва България на международния край на състезанието “Мис Вселена ”, който ще се организира в Лас Вегас ”, описа за “Труд ” Николета Тодорова,

Хубавицата се занимава с моделство от 4-годишна възраст, когато майка й я е записала в школата на Амалия Тинчева и хореографката Ани Петкова, с цел да придобие прелест и да се научи на походка. “В началото всичко беше единствено за развлечение, само че няколко години по-късно осъзнах, че моделството се трансформира в моя цел и фантазия. Бях влюбена в лъскавите бижута, рокли и обувки, и въобще метода, по който изглеждаха самите девойки ”, споделя 19-годишната Николета.

В момента хубавицата се занимава напълно с подготовката за състезанието и с неща, които ще й оказват помощ да се класира допустимо най-високо. Работи върху походката си и метода, по който театралничи. Споделя, че ще заложи на естественото, за разлика от други участнички.

“Ще дам всичко от себе си, с цел да влезем най-малко в топ 3, уповавам се даже и короната да вземем. Но това за жалост ще бъде доста мъчно единствено с поддръжката на организацията, на фона на другите страни, които имат доста спонсори ”, съобщи Николета.

 27-2 По думите й “Мис Вселена ” е съревнование от международно големина и класа, и с цел да може някой да се изтъкне, би трябвало да бъде вложено в него. “Колкото и да ми оказва помощ организацията, с която вземам участие, тя не може да направи по този начин, че да се чуе за България по света, без помощта на постоянен спонсор. Аз ходя на “Мис Вселена ”, с цел да показва нашата страна и да покажа, че ние също можем да сме на равнището на огромните страни. За страдание обаче в България има извънредно малко реклама за родните представители в конкуренцията ”, сподели още Тодорова.

За присъединяване й в “Мис Вселена България ” тя споделя, че е решила да си тества шанса. Участвала е и в различен интернационален конкурс – “Мис 7 континента ” през 2015 година, където се класира в топ 10. Освен това е оповестена за “Мис Абитуриентка ” през 2016 година.

“Моята цел в конкуренцията е освен да бъде упомената България и това, че има собствен представител, а с това присъединяване страната ни да блесне и да бъдем видяни. Дори и да достигнем международно равнище. Досега ние не сме имали победа на интернационален конкурс и се надявам това да се промени ”, безапелационна е Николета.



Въпреки нежната си възраст

Сигурна е в себе си и се цели високо

Не се тормози от изяви на огромна сцена

 27-1-2 Младата Николета Тодорова не се тормози от светлината на прожекторите и изявите на огромна сцена. “Не се тормозя от изявата ми на “Мис Вселена ”, макар че съм единствено на 19 години. Аз съм сигурна в себе си, целя се на високо и се старая да реализира задачите си. Притеснява ме само това, че има шансове да не спечелим. А аз не желая да се връщам в България без победа ”, показа пред “Труд ” моделката.

В конкуренцията тя ще се състезава против над 70 участнички от целия свят. Победителката ще бъде избрана от жури, само че въздействие ще окажат и резултати от гласоподаване в интернет. “Имам поддръжката на моята организация, родители и другари, само че ми се желае да имам поддръжката на цяла България. Много се надявам всички да се обединим и да гласуваме онлайн ”, сподели още Николета.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР