Замисляли ли сте се какво означава позицията, в която спите

...
Замисляли ли сте се какво означава позицията, в която спите
Коментари Харесай

5 пози за сън и тайните, които разкриват за любовния ни...

Замисляли ли сте се какво значи позицията, в която спите най-често? Всъщност позите, в които спите с половинката ви, могат да разкрият доста секрети за любовния ви живот. Вижте пет пози за сън и какво разкриват те за връзката ви:

Лъжички
Позата лъжички е една от най-често срещаните позиции за сън при множеството двойки. Мъжът и дамата спят в една и съща посока, като мъжът е зад дамата и я прегръща. Тази поза разкрива, че дамата дава доста повече обич на колегата си, в сравнение с той на нея. Обикновено хората, които спят по този начин, се усещат комфортно един с различен и желаят да се прегръщат и през нощта.

Люлката на любовта
Люлката на любовта е доста интимна позиция за сън. Мъжът лежи по тил, а дамата е полегнала странично на рамото му. Повечето двойки, които спят за първи път дружно, най-често заспиват тъкмо в тази поза. Люлката на любовта кара дамата да се усеща предпазена и демонстрира какъв брой грижлив и любящ е нейният сътрудник.

С тил един към различен
В тази позиция спят двойките, които са дружно отдавна. Тя демонстрира, че всеки от тях има персонално пространство. Тази позиция не разкрива дистанцираност, а по-скоро самостоятелност. Двойките, които спят в тази позиция, са сигурни в любовта на колегата си и нямат потребност непрестанно да са вкопчени един в различен.

Обърнати лъжички
Тази позиция за сън е същата като лъжичките, само че при нея дамата е зад тила на мъжа. Жената на подсъзнателно равнище желае нейният сътрудник да се усеща предпазен.

Преплетени
Някои двойки спят с преплетени крайници. Тази поза разкрива, че двамата сътрудници са извънредно близки между тях, нямат никакви секрети един от различен и любовта им е доста мощна.

Източник: struma.bg
тагове пози сън любовен живот
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР