Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев поздрави

...
Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев поздрави
Коментари Харесай

Медведев се гаври с Европа! Какъв поздрав пусна

Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев " поздрави " държавните и държавни ръководители на страните от Европейски Съюз с новите рекордни цени на природния газ на европейския пазар. В Телеграм-канала си той ги предизвести да покачат прогнозите си за растежа на цените до €5000 за 1000 куб. м. до края на 2022 година

" До държавните и държавни ръководители на страните от Европейския съюз.Във връзка с повишението на цените на газа €3500 за 1000 куб. м съм заставен да повиша плануваната стойност до €5000 към края на 2022 г.With warm regards (с най-топъл поздрав, бел. ред.) ", написа с подигравка някогашният президент и министър председател на Русия.Цените на европейския пазар в петък надвишиха границата от $3500 за 1000 куб. м.

По данни на лондонската борса ICE, цената на септемврийските фючърси на хъба TTF в Нидерландия доближи $3541 за 1000 куб. м.

Припомняме, че по-рано Дмитрий Медведев предвижда, че цената на синьото гориво в Европейски Съюз ще стигне 4000 $ за 1000 куб. м., написа Епицентър.бг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР