Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев смята,

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев смята,
Коментари Харесай

Медведев: Доставяните на Киев танкове ще отидат за скрап

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев счита, че доставяните от Запада на Украйна танкове скоро " ще отидат за ръждив скрап ", и че тези доставки няма да спасят, по думите му, разпадащата се на части страна. Това  написа съветският политик в канала си в " Телеграм ", разяснявайки срещата в Лвов сред водачите на Украйна, Полша и Литва, представен от ТАСС.

По думите на Медведев, въпросните политици " разпореждат очаквания на танкове. На всевъзможни там " Леопарди ", осъвременени от нашите врагове танкове Т-72, още на някакъв си британски брак ". " Цялото това желязо във всеки случай скоро ще отиде за ръждив скрап и няма да избави разпадащата се на части изкуствена страна ", означи Медведев.

Той добави, че някои желаят да върнат Западна Украйна на " предходните ѝ стопани ", а Лвов още веднъж да се назовава Лемберг.

" В Лвов, който още веднъж ще носи името Лемберг, те (полският президент Анджей Дуда, литовският президент Гитанас Науседа и украинският президент Володимир Зеленски) се срещнаха, с цел да отдадат по право западните украински области на новите им (предишни) стопани ", написа Медведев.

По думите му събралите се на договаряния в Лвов водачи " страдат от имперски упоритости и фантомни болки, провокирани от бурната им история ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР