Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев призова

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев призова
Коментари Харесай

Медведев призова за подкрепа на несистемната опозиция на Запада

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев прикани „ по всевъзможен вероятен метод “ да се поддържа несистемната съпротива в западните страни. Според него сходни опозиционни придвижвания могат „ коренно да подобрят политическия пейзаж “.

„ Нашата задача е да поддържаме по всевъзможен метод такива политици и техните партии на Запад, като им оказваме помощ apertum et secretum да реализират почтени резултати на изборите. Вижте, някои от тях ще се трансфорат от несистемни опозиционери в нова част от политическия хайлайф “, написа политикът в канала си в Telegram.

Според него несистемната съпротива на Запад " не желае гибел " за своите страни. Както декларира политикът, западните опозиционери виждат нов път за развиване на страната си.

„ Тя е друга - и лява, и дясна “. Така разказа несистемното опълчване на Запада заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност, отбелязвайки, че той има своя национална стратегия, „ която се опълчва на американския глобализъм “.

По-рано Медведев сподели, че Русия ще направи всичко допустимо враговете на страната да изчезнат вечно от лицето на земята. Както той означи, Киев се пробва да насочи предизвикателство към целия цивилизован свят.

Източник " Труд "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР