Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев смята, че

...
Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев смята, че
Коментари Харесай

Медведев в шест точки защо никой на планетата няма нужда от Украйна

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев счита, че Украйна не е нужна на никого на планетата и по тази причина няма и да просъществува, а ще изчезне. Политикът разгласява пост по тематиката на страницата си във ВКонтакте в събота.

Постът е озаглавен " Защо Украйна ще изчезне? Защото не е нужна на никого. "

По-нататък постът е разграничен на шест параграфа, в които Медведев аргументира за какво украинската страна не е нужна нито на Европа и Съединени американски щати, нито на Африка и Латинска Америка, Азия, както и на Русия, а и най-после и на самите украински жители.

Медведев за Украйна и Европа : слагането на " млади украински кръвосмучещи паразити към артритната шия на съсухрящия се Европейски съюз " ще бъде окончателният залез на " в миналото царствена, само че дегенерираща Европа ". Според него " напрегнатата поддръжка за нацисткия режим по разпореждане на американския наставник към този момент е донесла на европейците същински финансов и политически пъкъл ", а следствията, в това число " нерентабилните съветски наказания ", към този момент са довели до детонации от неодобрение както в Западна, по този начин и в Източна Европа.

В същото време Медведев акцентира, че даже поляците " не възприемат Украйна като естествена страна и от време на време оферират аншлус на западните райони ".
 Медведев: Руските войски ще стигнат до Киев и Лвов, в случай че би трябвало
Медведев: Руските войски ще стигнат до Киев и Лвов, в случай че би трябвало

Съюзникът на Путин пита украинците желаят ли да отворят кутията на Пандора

Американците и Украйна

На собствен ред американците, по мнението на съветския заместник-председател на Съвета за сигурност, рано или късно ще попитат своето ведомство за какво то се занимава с " непозната за тях страна ", а не с вътрешните американски проблеми, " и тогава завладяването на Капитолия през януари 2021 година ще наподобява като разследваща игра ". " Обикновените американци въобще не знаят къде е Украйна, а и не схващат какво е " Украйна ". Повечето от тях даже не могат да покажат тази " мощ " на картата ", означи Медведев. Що се отнася до други елементи на света, Медведев е уверен, че " стотиците милиарди, които Съединените щати харчат за безсмислени борби някъде в Украйна, биха били задоволителни за доста стратегии, ориентирани към общественото развиване на латиноамериканските и африканските страни ".

Също по този начин " Азия не се нуждае от Украйна ", чиито представители виждат от съветския образец " по какъв начин се ползват цветни технологии за елиминиране на огромни конкурентни сили " и " схващат какъв сюжет при положение на непокорство им е подготвил груповият Запад, отпред с Америка ". Освен това, продължава Медведев, гигантските страни от района към този момент имат задоволително проблеми с икономическото възобновяване след края на пандемията, по тази причина и отхвърлят да поддържат Украйна и да лимитират Русия - " страна, която азиатските сили са неведнъж по-близки в геополитически проект и която исторически се е потвърдила като благонадежден стратегически сътрудник.
 Медведев: Зеленски ще подпише всичко, което му пратят от горната страна
Медведев: Зеленски ще подпише всичко, което му пратят от горната страна

Но подобен документ, съгласно него, не би имал огромна стойност

Русия и Украйна

Медведев също по този начин дефинира настояща Украйна като " неразбирателство, подбудено от разпадането на Съюза на руските социалистически републики ". " Тук живеят милиони наши сънародници, които в продължение на доста години са подложени на издевателства от страна на нацисткия киевски режим. Именно тях ние пазиме в специфична военна интервенция, безмилостно унищожавайки врага ", декларира заместник-председателят на Съвета за сигурност. " И по тази причина не се нуждаем от не-Украйна. Нуждаем се от Голяма Велика Русия ", написа политикът. Що се отнася до самите украинци, съгласно Медведев в страната са останали малко над 20 млн. души от 45-милионното население, а останалите са " принудени да живеят в непрекъсната паника и боязън " и " не желаят вървят на никое място ".

" Никой на планетата не желае такава Украйна. Ето за какво тя няма да съществува ", заключава с убеденост Медведев.
 Медведев предсказва, че Европа ще изчезне изцяло
Медведев предсказва, че Европа ще изчезне изцяло

Зеленски е " космат фотомодел със зелена миризлива тениска ", който се разхожда из Европа с " цирк марионетки "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР