Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев обясни защо

...
Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев обясни защо
Коментари Харесай

Американците вече не са господари на планетата Земя: Медведев

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев изясни за какво счита, че " еднополюсният свят е завършил ", и претегли възможностите на Европейския съюз да се откаже от съветския газ .

В обстойно изявление за Sputnik и RT някогашният президент прави оценка реакцията на Запада на украинския спор и разкрива някои детайлности за военната атака на Русия в някогашната руска страна. Той разиска и разнообразни гледни точки за обстановката, в това число мненията на тези, които са избрали да изоставен Русия.

 

Той изясни за какво " американците към този момент не са господари на планетата Земя " и разяснява русофобията.

Медведев, който в миналото е бил възприеман като либерал, през последните години стана по-известен с по-твърдите си изказвания във връзка с държанието на Запада. По-рано той съобщи, че антируските настроения, които са се разразили след началото на военната атака на Москва в Украйна, явно са били скрити през последните 30 години зад " лицемерните усмивки с бели зъби на политици и дипломати, които споделяха едно, а правеха нещо напълно друго ".

Русия нямаше различен избор, с изключение на да премине към националната си валута - съветската рубла - в търговията си с сила със западните страни, откакто на страната бяха наложени наказания, изясни някогашният държавен глава на Русия.

" Те закриха кореспондентските сметки на нашите търговски банки, направиха невъзможни разплащанията в долари и евро и изключиха банките от листата със наказания от SWIFT, най-малко някои от тях. Какво си мислеха, че ще създадем? ", попита риторично съветският политик.

По мотив проектите на някои европейски страни за
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР