Заместник-председателят на Има такъв народ (ИТН) Тошко Йорданов каза след

...
Заместник-председателят на Има такъв народ (ИТН) Тошко Йорданов каза след
Коментари Харесай

Партията на Слави: Няма да правим коалиция с ГЕРБ, БСП или ДПС

Заместник-председателят на " ИТН " (ИТН) Тошко Йорданов сподели след консултациите при президента Румен Радев , че партията ще разгласи желанията си, откакто получи мандат за сформиране на държавно управление. Но категорично акцентира - дали обещание сме и няма да вършим коалиция с някоя от партиите на статуквото, т.е. ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Хубаво е партиите и политиците да извършват каквото са дали обещание, сподели депутатът.
В казаното от Йорданов не беше разисквана хипотезата някой от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да гласоподава " за " държавно управление, без публично да влиза в коалиция с Има Такъв Народ.
 Тошко Йорданов с унизителни думи: Джипко Бибитков не пристигна в Народното събрание за следващ път Тошко Йорданов с унизителни думи: Джипко Бибитков не пристигна в Народното събрание за следващ път
В същински устен водопад се трансформира за следващ път второто съвещание на 45-тото Народно заседание. На дневен ред пристигна настояването Бой...
Йорданов напомни, че по Конституция първият мандат ще бъде даден на ГЕРБ и още веднъж сподели, че Има Такъв Народ ще се придържа към законовите процедури.
Той беше безапелационен, че от партията ще спазят предизборното си заричане и няма да вършат коалиция с така наречен партии от статуквото. В казаното от Йорданов не беше разисквана хипотезата някой от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да гласоподава " за " държавно управление, без публично да влиза в коалиция с Има Такъв Народ.
Хубаво е, когато политическите партии кажат нещо преди избори, да го извършват и след избори, посочи той. Ако въобще може да се стигне до кабинет, то е с другите две партии от митингите, сподели още Йорданов. Това, което сме споделили, това ще създадем, увери той.
Всяка партия, отишла към Народното събрание, би трябвало да е наясно с отговорностите, които носи, счита Тошко Йорданов. Освен това, по думите му, партиите носят отговорност и пред гласоподавателите си.
 ГЕРБ след консултациите: Даваме 2-3 депутати на Слави, би трябвало бърз кабинет ГЕРБ след консултациите: Даваме 2-3 депутати на Слави, би трябвало бърз кабинет
България би трябвало да има час по-скоро държавно управление със солидна парламентарна поддръжка. Това споделиха представителите на ГЕРБ след диалози...
Прочетете още по тематиката:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР