Заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева присъства на церемонията

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева присъства на церемонията
Коментари Харесай

Бербатов се дипломира, вече е бакалавър

Заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева участва на церемонията по откриването на новата образователна година в Национална спортна академия „ Васил Левски “.

„ За мен е извънредно наслаждение и чест да бъда измежду Вас. Като ученик на НСА ми е доста благо и прелестно да видя свои другари и преподаватели. Благодаря на всички преподаватели за това, че предават на студентите, с изключение на своите университетски познания, и голямата си обич към спорта. Това в действителност е движещата мощ, която през днешния ден ни събра в тази зала на най-хубавия български университет за младежи, които се интересуват от проблемите на спорта “, съобщи заместник-министър Колева.

Тя добави, че Национална спортна академия е мястото, където се гради спортната популярност на България.

„ Това е международно приет институт, институт със международен престиж. Скъпи студенти, наслаждавайте се на престоя си тук, възползвайте се оптимално от образованието, което ще получите, с цел да може да се реализирате и на следващия ден всички Вие да се превърнете в едни почтени членове на нашето общество. Младите хора са бъдещето на нашата нация и ние имаме вяра във Вас! Днес измежду нас има доста ученици на НСА, които са достигнали най-високите върхове в международния спорт - международни, олимпийски първенци, които нееднократно са ни карали да се гордеем с техните невероятни достижения. Вярвайте и Вие в това, че можете да постигнете своите цели. Не спирайте да мечтаете, вървете по предначертания от Вас път и вярвайте в триумфа си “, приключи Колева.

По време на церемонията ректорът на НСА „ Васил Левски “ проф. Пенчо Гешев връчи на Димитър Бербатов дипломата за приключена бакалаварска степен по компетентност „ състезателен мениджмънт “ и раздаде студентските книжки на гимнастичките-първокурснички Лаура Траатс, Невяна Владинова, Катрин Тасева, Кристина Шикерова, мениджъра на националния тим по художествена гимнастика дами – самостоятелно Бранимира Маркова, както и на скиора Алберт Попов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР