Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов присъства на тържествения

...
Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов присъства на тържествения
Коментари Харесай

Зам.-министър Андонов присъства на концерт по повод 45-годишнината на СУ Ген. Владимир Стойчев“

Заместник-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов участва на тържествения концерт в Централния боен клуб във връзка 45-годишнината от основаването на първото спортно учебно заведение в София " Ген. Владимир Стойчев ".

" За мен е чест да ознаменувам дружно с Вас 45-годишнината от основаването на СУ " Ген. Владимир Стойчев ". Бих желал да Ви поздравя от името на министър Кралев и цялото Министерство на младежта и спорта за всичко, което учебното заведение и неговите ученици са постигнали през годините под управлението на своите учители и треньори. Това учебно заведение е неизменима част от българския спорт и тук се намира неговото бъдеще. Вярвам, че също както в предишното, това учебно заведение ще продължава да дава основите на доста бъдещи български първенци, които ще ни радват с триумфите си ", сподели зам.-министър Андонов в приветственото си слово към управлението и възпитаниците на учебното заведение.

По време на празника с почетни плакети за принос към развиването и построяването на престижа на СУ " Ген. Владимир Стойчев " бяха наградени някогашни шефове и членове на учебното управление.

На концерта участваха още зам.-министърът на образованието и науката Таня Михайлова, началникът на Столичния инспекторат по обучение Ваня Кастрева, зам.-председателят на Български олимпийски комитет Любо Ганев, зам.-ректорът на Национална спортна академия Николай Изов, президентът на Българска федерация по джудо Румен Стоилов, президентът на Българска федерация по самбо Георги Юсев, олимпийската шампионка Румяна Нейкова, която е ученик на учебното заведение, и доста други спортисти и спортни деятели.

Тържествената вечер приключи с концерт и демонстрации по бокс, битка, джудо, самбо, баскетбол, волейбол, хандбал, футбол, акробатика и художествена гимнастика.
 Министър Кралев уважи 45-годишнината на СУ „ Ген. Владимир Стойчев”
Министър Кралев уважи 45-годишнината на СУ „ Ген. Владимир Стойчев ”

" Вие сте бъдещето на българския спорт и чакаме доста от вас "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР