Заместник-министърът на младежта и спорта доц. Петър Георгиев връчи почетни

...
Заместник-министърът на младежта и спорта доц. Петър Георгиев връчи почетни
Коментари Харесай

Министерството на спорта отличи състезатели и треньори по кикбокс за успехите на Световното

Заместник-министърът на младежта и спорта доцент Петър Георгиев връчи почетни плакети на ММС на националния тим по кикбокс за извоюваните 69 медала, от които 28 златни, 22 сребърни и 19 бронзови, и за първото място в отборното класиране на Световното състезание по кикбокс за деца, кадети, юноши и девойки, извършено в Йезоло, Италия. Успехът на българските състезатели е реализиран в конкуренция с над 1900 състезатели от 63 страни.

Петър Георгиев приветства управлението на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай, състезателите и треньорите от името на министъра на младежта и спорта Весела Лечева за сполучливото им показване на международното състезание.

" Поздравявам ви за първото място в отборното класиране. Направи ми огромно усещане, че вашите състезатели, постигнали този триумф, са от най-ранна възраст деца до юноши и девойки, което значи, че треньорският състав работи доста сполучливо. Пожелавам ви бъдещи триумфи, както и реализиране на вашите цели на идното държавно състезание в Пловдив ", сподели заместник-министър Георгиев.

Наградата на националния тим получи Галин Димов, ръководител на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай, който изрази благодарността на федерацията и тима за заслуженото самопризнание.

С плакети бяха отличени треньорите Владимир Вълев, Даниел Въгленов, Кирил Чакъров, Марио Кирилов, Ивайло Радулов, Иво Деспотов, Иван Георгиев, Драгомир Йорданов и Галин Методиев, извели международни първенци в Италия. На награждаването участва и международната шампионка Алисия Сусанина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР