Заместник-командирът на 14-ти армейски корпус на Северния флот генерал-майор Владимир

...
Заместник-командирът на 14-ти армейски корпус на Северния флот генерал-майор Владимир
Коментари Харесай

Руският генерал Владимир Завадски е загинал в зоната на бойни действия в Украйна

Заместник-командирът на 14-ти армейски корпус на Северния флот генерал-майор Владимир Завадски почина в зоната на специфичната военна интервенция (СВО). Това заяви губернаторът на Воронежска област Александър Гусев в канала си в Telegram, съобщи ТАСС.

„ Заместник-командирът на 14-ти армейски корпус на Северния флот генерал-майор Владимир Завадски почина на военен пост в зоната за специфични интервенции. (...) До август 2021 година той командваше 4-та гвардейска Кантемировска червенознаменна танкова дивизия, с която Воронежска област е открила дългогодишни положителни връзки “, написа той.

Гусев изрази съболезнования на околните и приятелите на Завадски и добави, че офицерът е бил правилен на дълга си  като бранител на Отечеството до дъно.  " Където и да го изпрати родината му, той сподели образец за честност към дълга, за което свидетелстват многочислени награди. Убеден съм, че името на Владимир Завадски, самоуверен офицер, същински военачалник и заслужен човек, ще остане вечно в летописа за славата на Отечеството “, добави губернаторът на Воронежска област.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР