Заместник кметът на Бургас д-р Лорис Мануелян откри официално 18-та

...
Заместник кметът на Бургас д-р Лорис Мануелян откри официално 18-та
Коментари Харесай

Започна 18-ата регата “Кор Кароли”

Заместник кметът на Бургас доктор Лорис Мануелян откри публично 18-та миждународна ветроходна регата " Кор Кароли ". Церемонията се състоя на Пристанище Бургас. Присъстваха още шефът на пристанището Диян Димов, Асен Христов-секретар на Министерството на млдежта и спорта, Веси Девиджиева-началник отдел " Спорт " към Общината и секретарят на фондация " Кор Кароли " Митко Новак.
Всички приветстваха участниците, като заместител кметът Мануелян и шефът на пристанището Димов връчиха премиите на спечелилите в двата класа от " Про-Ам " гонката. Шефът на бургаското пристащите отговори на въпроса дали и през идната година ще домакинстват на регата, че са подготвени още 160 години да посрещнат участниците в " Кор Кароли ". Почти в същия дух се изрече и зам.кметът Мануелян, като съобщи, че Бургас обича ветроходството, а най-престижната и най-интересна ветроходта демонстрация у нас постоянно ще има място в град Бургас.
 Сред гостте на трибуната бе и основният арбитър Хенрих Кокончев. Специален привет от едни от най-хубавите двойки по спортни тамци от клуб " Бургас 1975 " имаше към участници и посетители, а по-късно всички се потопиха в коктейлната атмосфера на фона на хубава музика и отлични видео фрагменти и фотоси от днешната конкуренция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР