Заместник-главният прокурор Борислав Сарафов също заяви, че няма никакво отношение

...
Заместник-главният прокурор Борислав Сарафов също заяви, че няма никакво отношение
Коментари Харесай

И Борисов не е бил уведомен за прекратяване на делото за кюлчета и пачките евро в спалнята му

Заместник-главният прокурор Борислав Сарафов също съобщи, че няма никакво отношение към прекратяването на делото. " Не разясня трудове в трибуквена медия ", разяснява той пред " 24 часа ".

По-рано през днешния ден уеб сайтът Биволъ заяви, че наказателното произвеждане е прекъснато под персоналния контрол на Борислав Сарафов, до момента в който той бил и.д. основен прокурор, а Иван Гешев - в командировка в Съединени американски щати. От постановлението излиза наяве, че то е трябвало да се изпрати за сведение във ВКП. Публикувани са и четири страници от самото разпореждане. Те обаче очевидно са много повече, в случай че се съди по това, че последната е с номер 33. На нея е посочено, че постановлението се приключва въз основа на това, че действието, което е било предмет на следствието, не съставлява закононарушение. Тъй като е оповестена напълно минимална част от прокурорския акт, не може да се разбере въз основата на какво съображение наблюдаващият прокурор е стигнал до това умозаключение. Както и надали толкоз обемно разпореждане е писано за един ден.

Главният прокурор удостовери през днешния ден, че е схванал от медиите за преустановяване на делото, защото към датата на прекратяването му  е бил в командировка в Съединени американски щати и функционалностите на основен прокурор е изпълнявал неговият заместител Борислав Сарафов. Апелативната прокуратура в София ревизира по какъв начин е прекъснато делото, заяви още той.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР