Заместник-главната редакторка на пропутинския вестник Комсомолская правда“ Ана Царьова бе

...
Заместник-главната редакторка на пропутинския вестник Комсомолская правда“ Ана Царьова бе
Коментари Харесай

В Москва е намерена мъртва шефка на популярен пропутински вестник

Заместник-главната редакторка на пропутинския вестник „ Комсомолская истина “ Ана Царьова бе открита мъртlа от татко й в жилището й н центъра на Москва, заяви База. Инцидентът случи една година, откакто при съмнителния условия умря основният редактор Владиир Сунгоркин. „ Комсомолская истина “ се счита за обичания агитационен вестник на Путин.

Бащата отишъл в дома на 35-годишната си щерка, откакто тя няколко дни не се е обаждала. Полицията проверява гибелта й, само че първичните известия сочат, че няма следи от обир или насилствена гибел. Daily Mail оповестява, че Царьова е страдала от неуточнена остра респираторна вирусна зараза и е имала висока температура няколко дни. Други медии оповестяват, че тя е умряла от остра сърдечна непълнота.

Царьова отговаряше за редактирането на наличието на уеб страницата „ Комсомолская истина “ и постоянно пишеше за войната на Путин против Украйна. Това е най-големият новинарски уебсайт в Русия с 83,9 милиона читатели през октомври тази година. Царьова беше шест години зам.-главен редактор.

През септември предходната година неговият началник, 68-годишният Владимир Сунгоркин, основен редактор и шеф на вестник " Комсомолская истина ", умря при съмнителни условия. Въпреки че повода за гибелта е посочена като инфаркт, след аутопсия гибелта е класифицирана като подозрителна, защото са открити признаци на задушаване. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР