Замъкът, който се свързва най-вече с историята на граф Дракула,

...
Замъкът, който се свързва най-вече с историята на граф Дракула,
Коментари Харесай

Рекорден брой туристи ще посетят този Хелоуин замъка на граф Дракула в Трансилвания

Замъкът, който се свързва най-много с историята на граф Дракула, се извисява над дърветата под есенното слънце.Това време на годината е пиков сезон за историческия обект, прочут като замъка Бран.Александру Приску, началник на маркетинга на замъка споделя, че върхът за брой гости дневно е бил строшен в събота, когато 9 000 души са посетили средновековната цитадела.
Решихме да дойдем тук, тъй като това е замъка на Дракула, четохме много за него в интернет, вършим цяла обиколка с кола през Трансилвания.
Алиса, екскурзиант

Туристи идват от целия свят, като с всяка минала година, Хелоуин става все по-популярен в разнообразни страни по света.
Без подозрение, се трансформира в традиция да прекараш Хелоуин в Трансилвания в замъка на граф Дракула. Всичко в покрайнината е непокътнато, съвсем невероятно е да намериш места за спане, достъп до празненството е съвсем невероятно.
Александру Приску, маркетинг управител

Замъкът Бран, издигнат през 14 век, е ситуиран на рид в централна Румъния и е измежду вдъхновенията на писателя Брам Стокър за написването на готическия разказ „ Дракула “. Днес крепостта е музей, отворен за гости, които могат да прегледат предмети на изкуството и мебели, събрани от румънската кралица Мария.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР