Зам.-председателят на Има такъв народ и бъдещ депутат Тошко Йорданов

...
Зам.-председателят на Има такъв народ и бъдещ депутат Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Заместникът на Слави Тошко Йорданов заплаши журналист

Зам.-председателят на " ИТН " и предстоящ народен представител Тошко Йорданов насочи закани към публицист. Това се случи в ефира на телевизия 7/8. Йорданов, който е и измежду сценаристите на Слави Трифонов, се възмути в свое предаване, че кореспондент на Нова телевизия е изрекъл " мазна неистина в ефир ".

" Техният публицист си разреши да излъже в обедната емисия без капка позор. Вижте лъжата, която " Нова тв " пуснаха в новинарската си емисия на обяд ", сподели зам.-председателят на " ИТН ".

В ефир бе излъчен фрагмент от живо включване на репортера Благой Цицелков, който споделя, че партията на Слави Трифонов била подготвена да одобри поддръжка – в това число Движение за права и свободи и ГЕРБ. Досега " ИТН " не е съобщавала сходно нещо, само че предизборните обещания бяха да не влизат в коалиция с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.

Телевизия 7/8 ТВ излъчи единствено този фрагмент от включването на Цицелков, само че от записа в уеб страницата на Нова тв се вижда, че в последвалия репортаж има откъс от Николай Хаджигенов от " Изправи се! Мутри вън ", който от дни повтаря, че поддръжка от тези партии би трябвало да бъде взета, в случай че бъде препоръчана.

Йорданов приканва видеото на бъде пуснато още веднъж, отново единствено до частта с " Движение за права и свободи и ГЕРБ ". След повторното лъчение зам.-председателят на партията декларира: " Ако бяхме в Крумова България за тази неистина щяха да липсват елементи от тялото на това момче с микрофона ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР