Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов отговори във Фейсбук на лидера

...
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов отговори във Фейсбук на лидера
Коментари Харесай

Цветанов отвърна на удара и захапа Нинова: Мълчеше гузно за много скандали, дано сега гущерът откъсне опашката си!

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов отговори във Facebook на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която прикани общинският консултант от Бургас, задържан дружно с Митьо Очите в Истанбул, да подаде оставка от всички постове. Бенчев е общински консултант в Бургас, определен от гражданската квота на Българска социалистическа партия.

Ето какво написа Цветан Цветанов в обществената мрежа:

Днес всички видяхме каква беше позицията на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за арестувания дружно с Митьо " Очите " зам.-председател на Общински съвет - Бургас Бенчо Бенчев.

Бенчев обаче е определен с листата на Българска социалистическа партия и тъкмо Българска социалистическа партия издига кандидатурата му за зам.-председател на локалния парламент.

Освен това е забавно за какво сходна позиция на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова липсваше, когато българската прокуратура публично повдигна обвиняване на депутата от Българска социалистическа партия Манол Генов, беше свален имунитетът му и стартира следствие против него за пазаруване на гласове. Не видяхме сходни решителни ограничения от Нинова и когато братът на русенския депутат от Българска социалистическа партия Георги Стоилов - Илия, беше задържан за присъединяване в незаконна група за изнудване.

Защо когато някогашният ръководител на Народното събрание Валери Жаблянов назова Народния съд " належащо правораздаване " още веднъж " чухме " оглушителното безмълвие на Корнелия Нинова? Това значи ли, че тя се припознава в казаното от него?

Светкавична реакция нямаше и откакто най-безотговорно депутатът Таско Ерменков си разреши да се заиграе със страховете на съвсем двумилионна София, казвайки на жителите й, че пият отровна вода и когато същият Ерменков назова идиоти страните от Европейски Съюз и Съединени американски щати в коментар на изборните резултати в Крим.

Във всичките тези случаи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова гузно мълчеше. Въпросите към нея обаче тежат със същата мощ, когато Нинова ползва двойни стандарти.

Да се надяваме обаче, че към този момент е пристигнал моментът за по този начин нужното пречистване на алените редици, тъй като когато претендираш за опция или за нова " Визия за България ", е нужно да имаш " очи ", с цел да я видиш.

Остава и да си пожелаем с началото на новия политически сезон гущерът дефинитивно и в действителност да откъсне опашката си!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР