Зам. - председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на

...
Зам. - председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на
Коментари Харесай

Росен Желязков е новият кандидат за министър на транспорта

Зам. - ръководителят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и водачът на „ Атака “ и ръководител на ПГ на Оперативна програма Волен Сидеров оповестиха пред публицисти какво е решено през днешния ден на Коалиционния съвет при премиера Бойко Борисов.

Председателят на Комисията за контролиране на известията Росен Желязков е новият претендент за министър на превоза.
„ Разгледахме няколко тематики на днешния съвет “, заяви Сидеров

Една от тях е да бъдат обезпечени шкафчета за всички първолаци за сметка на бюджета.

Обсъждано е и усилваме на заплатите на държавните чиновници с 10%.

Коалиционен съвет реши всеки месец да има допитване до всички министри и да се излиза пред медиите с ясни отчетни данни какво е свършено и какво се счита да се свърши. „ Ние имаме стратегия, само че от време на време се губи погледът, остротата и по тази причина всеки месец ще се прави едно показване “, разясни Сидеров.

Относно неподписаното искане от президента Румен Радев за освобождението на Младен Маринов от поста на основен секретар на Министерство на вътрешните работи, Сидеров и Цветанов помолиха посредством медиите президентът да стори това.

Те обясниха, че недобрата връзка сред институциите е неприятно нещо за страната и даже приканиха президента Радев да създадат неофициална среща, в която да бъде изяснено всичко.

Цветан Цветанов даже се обърна към сътрудниците си от Българска социалистическа партия: Помлете президента си да подпише указа за Младенов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР