Зам.-председателят на Европейската комисия Франс Тимерманс, който отговаря и за

...
Зам.-председателят на Европейската комисия Франс Тимерманс, който отговаря и за
Коментари Харесай

Франс Тимерманс представя параметри по Европейската зелена сделка

Зам.-председателят на Европейската комисия Франс Тимерманс, който дава отговор и за европейската зелена договорка, показва на онлайн полемика с публицисти от 18 ч. българско време параметри по Европейската зелена договорка и оферти за промени в серия закони..  

Очаква се първите промени да обиден енергийни и екологични закони. А общата цел е понижаване на чистите излъчвания на парниковите газове с 55% до 2030 година Като за начало има оферти в енергийната успеваемост да е приоритет. 

В Директива за възобновимата сила се планува потреблението на ток от ВЕИ да доближи 32% след 9 години. Интересът в полемиката е ориентиран към идващите огромни начинания. Какви са упоритостите на Европейски Съюз, откакто преди дни са били признати решения за удължение на субсидирането за изкопаеми горива.

Какви са опасенията, че зеленият преход няма да се окаже наличен единствено за богатите страни. По време на срещата ще се търсят отговори и на въпросите, за проектите на Европейска комисия за обществен фонд за битка с климата и предстоящият резултат от възможната възбрана на моторите с вътрешно горене.

Гледайте представянето онлайн тук:


натиснете тук.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР