Зам.-председателят на Движение България на гражданите Найден Зеленогорски и още

...
Зам.-председателят на Движение България на гражданите Найден Зеленогорски и още
Коментари Харесай

Зеленогорски напусна ДСБ заради подкрепата на Мая Манолова

Зам.-председателят на „ Движение България на жителите ” Найден Зеленогорски и още трима членове напущат партията, заяви. Причината за действието им е решението на ДБГ да поддържа кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.
Зеленогорски добави, че той и съидейниците му ще поддържат претендента на „ Демократична България” арх. Борислав Игнатов.

Българска социалистическа партия - София поддържа кандидатурата на Мая Манолова за кмет на столицата

По думите му, отцепените членове ще създадат нов десен план, чиято съществена цел е да бъде мост към сливане на дясното. „ Да създадем всичко допустимо след толкоз години на цепения, дясното да бъде единно, по този начин както е в градовете, в които ръководи десницата”, добави Зеленогорски.

„ Това олевяване мощно ни възмути. Аз съм шокиран. Не мога да дремя и да хапвам от една седмица. Това е самоубийство за дясна партия”, разяснява политикът.
Борислав Игнатов: Ще продължа в конкуренцията поради приятелката ми

Останалите трима членове, които напущат ДБГ са Виолета Донева, Пеню Пенев и Филип Симеонов. Те показаха, че скоро да има и още напуснали.

Напусналите партията ще поддържат и десните кметове в Плевен, Добрич, Монтана, Кюстендил, Карлово. Ще поддържат и кандидат-кмета на ДБГ в Бургас Живко Табаков, в Кърджали Стоян Георгиев, както и претендента в Шумен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР