Зам. областният Асен Бонджев протестира сам на улицата срещу мерките

...
Зам. областният Асен Бонджев протестира сам на улицата срещу мерките
Коментари Харесай

Пълен абсурд: Зам. областният на Бургас излезе сам на протест срещу мерките и ваксините и дори блокира улиците

Зам. регионалният Асен Бонджев стачкува самичък на улицата против ограниченията и имунизациите и даже блокира придвижването.

След като през вчерашния ден поведе шествието с мегафон в ръка, през днешния ден той еднолично затвори ул. „ Цар Петър “ и още веднъж се появи измежду протестиращите като един от тях.

Ето какво написа " Флагман ":

Знае ли какво прави за втори ден зам.-областният шеф Асен Бонджев, който е представителят на страната, отговарящ за защитата, сигурността и превоза в Бургаска област? След като през вчерашния ден поведе шествието на антиваксърите с мегафон в ръка и с безусловен звук се обади на шефа на РЗИ-Бургас доктор Георги Паздеров, с цел да го накара да слезе при недоволните, през днешния ден Бонджев еднолично затвори ул. „ Цар Петър “ и още веднъж се появи измежду протестиращите като един от тях.

Костюмиран и с прилежно пригладена прическа, зам.-областният шеф слезе от кабинета си и очакваше приближаващия митинг, застанал спокойно на осевата линия на затворената извънредно натоварена пътна артерия. Той разгласи, че към момента е зам.-областен шеф, този пост не го бил желал, само че му го предложили. Факт е обаче, че не е и отказал, а откакто усеща себе си като протестиращ, би следвало да подаде оставката си или най-малкото – да си пусне отпуск.

„ Все още съм зам.-областен шеф, само че аз съм част от вас, решението беше мое да сляза тук. Мога да заставам горе и да очаквам нещо. Сега заставам тук и ги поздравявам “, изрече се многозначително пред публицистите господин Асен Бонджев.

Действията на зам.-губернатора обаче за втори ден хвърлят в неразбиране правоохранителните органи, които де факто са на послушание на представителите на изпълнителната власт в страната и са длъжни да ги бранят в сходни обстановки. И най-важния куриоз - ако на митинга се стигне до безпорядък и вълнения, униформените са длъжни да реагират, само че пък представителят на страната може да им подреди друго...

Асен Бонджев бе назначен за зам.областен шеф от служебния министър Стефан Янев през юни т.г. – евентуално като премия за продължителната му еднолична стачка с мегафон през цялото лято на 2020 година – против корупционното ръководство на ГЕРБ и Движение за права и свободи.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР