Зам.-министърът на младежта и спорта Даниела Дашева, станала печално известна

...
Зам.-министърът на младежта и спорта Даниела Дашева, станала печално известна
Коментари Харесай

Скандална зам.-министърка на спорта напълни ММС с хора на Корнелия Нинова

Зам.-министърът на младежта и спорта Даниела Дашева, станала печално известна като такава, с помощта на това, че дала тапия на сегашния министър на спорта, изпълни ММС с калинки на Корнелия Нинова!

Източници на Tribune описват, че след меко казано неопитната здравна кореспондентка от предишното Диана Тенчева в ММС са нахлули още по-скандални имена. Това са Стоил Рошкев от малкия екран на Българска социалистическа партия, който Корнелия Нинова прати да стачкува в отбрана на Иван Гешев и дъщерята на един от най-близките до алената лидерка - Бриго Аспарухов.

Светлана, щерка на някогашния началник на разузнаването и водеща фигура в Българска социалистическа партия Бриго Аспарухов, предходната година получи значимо предопределение в Министерството на земеделието. В началото на 2022 година тя стана началник на отдела „ Връзки с обществеността и протокол “ при персоналния министър на земеделието на Корнелия Нинова Иван Иванов. Така и не беше дадена информация да е провеждан конкурс за значимата позиция, само че това надали е и от голяма важност, откакто министерството беше поверено от четворната коалиция на Българска социалистическа партия. Днес, любимката на Нинова, още веднъж влезе във властта през задния вход-този път в пресцентъра на ММС.

Името на Светлана се свързваше с водача на „ Хиподил “ и „ Глас национален “ Светльо Витков. В продължение на години беше най-близкият му сподвижник в политиката и освен - даже стана част от инициативния комитет, който го издигна за президент през 2016 година.

През есента на 2021 година Светлана влезе в Народното събрание като консултант на аления народен представител Петър Кънев, само че очевидно Българска социалистическа партия са се погрижили да заеме по-значим пост в ръководството, нищо, че сякаш не са във властта.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР