Зам.-кметът на пловдивския район Западен Димитър Караилиев, който е биологичен

...
Зам.-кметът на пловдивския район Западен Димитър Караилиев, който е биологичен
Коментари Харесай

Зам.-кметът на “Западен“ и брат на Чеченеца: Ще депозирам оставка, това е морален акт

Зам.-кметът на пловдивския регион " Западен " Димитър Караилиев, който е биологичен брат на Петко Караилиев - Чеченеца ще подаде оставка. Това съобщи самият той в персоналния си профил във фейсбук.  " Никой не избира роднините си и не носи отговорност за техните дейности, само че поради вътрешните си убеждения и с цел да избегна всевъзможни спекулации, ще подавам оставката си като заместник-кмет на регион „ Западен ” в Пловдив. Оставката ми е честен акт и с решителност декларирам, че съдя дейностите на Петко, за които думата имат способените органи ", написа Димитър Караиванов. По-рано през деня заместник-кметът съобщи, че не поддържа контакт повече от 15 години с инфлуенсъра. Той прикани да не се употребява името му и постът му за политически внушения.  

Прочетете още
" Подчертавам, че не живеем на един и същи адрес и всички, които ме познават, могат да потвърдят думите ми. Петко е огромен човек, той самичък дава отговор за дейностите си. Като негов брат в никакъв случай не съм правил опит да затулям или оправдавам постъпките му!
Напротив, съдя дейностите му, в които беше забъркано и момче в неравностойно състояние. Има правораздавателни органи, които да решат дали е отговорен или не! ", допълни още Димитър Караилиев. 

Припомняме, че в късния следобяд Пловдивския областен съд взе най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража " спрямо Тодор Огнянов- Куката/34/, Петко Атанасов- Чеченеца /38/ и Данаил Йорданов/21/ - Емили за гаврата с момче със специфични просветителни потребности в пловдивски мол.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР