Зам.-кметът на “Младост Владимир Клисуров е изборът на г-жа Десислава

...
Зам.-кметът на “Младост Владимир Клисуров е изборът на г-жа Десислава
Коментари Харесай

Шефът на СОС: Оставката на и.д. кмета на Младост е бягство от отговорност

Зам.-кметът на “Младост ” Владимир Клисуров е изборът на госпожа Десислава Иванчева за изпълняващ длъжността кмет на региона и това е повода, заради която Столичният общински съвет единомислещо гласоподава кандидатурата му. Днес, 5 дни след избора му, научаваме за желанието му да подаде оставка. Оставката на господин Клисуров в този миг е бягство от отговорност за обещанията, които дадоха на хората, и от последствията от ръководството им на регион “Младост ”. 
 Младост отново без кмет, и.д. Клисуров дава оставка  Владимир Клисуров бе определен за краткотраен кмет на Младост
Това се споделя в позиция на ръководителят на СОС Елен Герджиков във връзка решението на и.д. кмета на Младост Владимир Клисуров да подаде оставка. Той разгласи решението си по-рано през днешния ден във фейсбук. 

Г-н Клисуров е част от екипа на госпожа Иванчева, който в последните 2 година ръководи “Младост ”, по тази причина няма по какъв начин да приемем обяснението му, че в този момент осъзнава своята непросветеност. Надявам се, че това, което предизвикват на жителите на регион “Младост ” с това прекачване на отговорност, не е съзнателно и не цели още по-голям безпорядък в региона.

В Председателския съвет на Столчния общински съвет ще обсъдим новите условия и метода, по който можем да подсигуряваме административното обслужване на жителите в региона, декларира Елен Герджиков. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР