Заловиха престъпна група за кражба на пиротехника. Работата по случая

...
Заловиха престъпна група за кражба на пиротехника. Работата по случая
Коментари Харесай

Престъпна група краде пиротехника

Заловиха незаконна група за кражба на пиротехника.

Работата по случая почнала след постъпил сигнал, че за времето от ноември м.г. до началото на април т.г. от складови пространства в землището на Елин Пелин е осъществена кражба на доста количество пиротехнически произведения. В хода на оперативно-издирвателните дейности криминалисти и проверяващи служители на реда от МВР-София и сътрудниците им от РУ-Елин Пелин разкрили, че причинители на закононарушението са трима мъже от с. Гара Елин Пелин, двама от които охранители на обекта.

В изискванията на продължавано закононарушение триото употребило моторни транспортни средства за реализиране на похищенията, като след това пласирало отнетите движимости. На база добитата информация е осъществена полицейска интервенция.

При осъществено претършуване на адресите на причинителите са открити голям брой кашони и стекове с разнообразни по тип пиротехнически произведения, предмет на осъществената кражба.

Тримата мъже са арестувани за период до 24 часа. След отчет на събраните доказателства в прокуратурата са им повдигнати обвинявания за осъщественото закононарушение и им е наложена мярка за неотклонение „ парична гаранция “. Работата по цялостното документиране на случая продължава.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР