Заловиха 20 мигранти край Велико Търново, след гонка с полицията.При

...
Заловиха 20 мигранти край Велико Търново, след гонка с полицията.При
Коментари Харесай

Заловиха 20 мигранти край Велико Търново, след гонка с полицията

Заловиха 20 мигранти край Велико Търново, след гонка с полицията.При акцията са взели участие въоръжени и маскирани служители на реда. Екшънът е станал на пътя София – Варна, съобщи NOVA.

Първоначално в кола със софийска регистрация са открити десетима бежанци

Шофьорът на автомобила – молдовски жител, е арестуван. Екшънът е траял и с втори автомобил, който е избягал. Гонката е стигнала до сектор от пътя Севлиево – Ловеч, където колата с други десетима мигранти е спряна. При опит да избяга, водачът е блъснал автомобил на полицията.

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 36-годишен мъж, карал след приложимост на наркотични субстанции и незаконно подкрепил чужденци да преминат през страната.

Заловиха 20 мигранти

Италианският министър председател Джорджия Мелони, говорейки от трибуната на 78-ата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации в Ню Йорк, прикани международната организация да “обяви световна и безкомпромисна война ” на контрабандистите на мигранти.

Заради мигрантите полското държавно управление разпореди стягане на ограниченията на границата на Полша със Словакия.

По-строго се ревизират ванове, микробуси, рейсове и коли, за които се подозира, че транспортират противозаконни мигранти.Със стягането на граничните инспекции страната си слага за цел да опровергае изказванията, че границата не е охранявана задоволително добре.

Върховният представител на Европейски Съюз за външната политика и сигурността Жозеп Борел сигнализира, че съюзът може да се разпадне. Причина е казусът с мигрантите,

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР