Заличената общинска улица, която минава край лятната резиденция на почетния

...
Заличената общинска улица, която минава край лятната резиденция на почетния
Коментари Харесай

Заличената общинска улица край сарая на Доган води до плажа, твърдят общинари

" Заличената " общинска улица, която минава край лятната резиденция на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган, не свършва в частния парцел, а води до плажа " Росенец ". Това демонстрира в свое следствие Константин Бачийски - общински консултант и заместник-председател на партия " Средна европейска класа ". Той дава и видеоматериал по случая.

Във вторник Общинският съвет на Бургас ще прегледа отчет за анулация на решението, с което през април позволиха деактуването на част от общинската улица и прехвърлянето ѝ на компания " Хермес Солар ", която е притежател на така наречен летен сарай на Доган. Това ще стане по отчет импортиран от Константин Бачийски и Димитър Найденов, общински консултант от " Демократична България ".

От публикуваното видео се вижда, че деактуваната улица минава около така наречен сарай и стига до плажа. Достъпът до него обаче е стеснен от ограда. Тя беше сложена преди протестната акция на 11 юли, когато след стълкновения с полицията жители въпреки всичко съумяха да стигнат по заобиколен път до плажа край сарая, който се охранява като частна благосъстоятелност, въпреки че е обществена държавна благосъстоятелност.

Тогава бургаският кмет Димитър Николов съобщи, че по деактувания път не може да се стигне, тъй като той свършва в частен парцел. Николов даде обещание общината да построи различен път, тъй че жителите да могат да стигат до плажа.

Сега Константин Бачийски демонстрира, че " заличената " по думите му улица, освен не свършва " в нищото ", а има продължение, стигащо до морския бряг.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР