Залата ще бъде пълна, въпросът е че трябва да победя

...
Залата ще бъде пълна, въпросът е че трябва да победя
Коментари Харесай

Кобрата: Залата ще е пълна, но трябва и да бия

Залата ще бъде цялостна, въпросът е че би трябвало да победя – съобщи Кубрат Пулев на запитване до какъв брой ще му помогне българската аудитория в мача против Хюи Фюри в събота в „ Арена Армеец “.
И добави, че чудесно е квалифициран освен физически, само че и душевен.
„ А външния си тип дължа на … химията – пошегува се той. – Разбира се, това е не е бодибилдинг и не са единствено мускули, би трябвало и да побеждаваш. Но формата си дължа и на това, че мислите ми са напълно в бокс, а и на солидния опит.
Фюри, пък благодари за благосклонностите от страна на българските си почитатели към него и даже изрази мнение, че множеството от тях ще го поддържат. „ Всъщност Хюи не обича да боксира в родния си град Манчестър, тъй като когато се биеше за международна купа бе ощетен от реферите – разясни Ивайло Гоцев, уредник на шоуто и промоутър на Кубрат.

И посочи, че към този момент 17 година се познава с Пулев, само че едвам в този момент е настъпил моментът да си сътрудничат.
„ Ние сме българи и сме се събрали с една обща цел – способни сме, положителни и желаеме да сложим България на картата на международния бокс “, сподели Гоцев.
Самият Пулев призна, че с Ивайло гледат в една посока за разлика от предходните си мениджъри от „ Зауерланд “.
„ Сега съм с хора, с които вземаме дружно решенията – добави нашият боксьор. – „ Зауерланд “ играеха зад тила ми, гледаха техните си ползи и не ги интересуваше Кубрат Пулев от България. “
Ули Вегнер, треньор на Кобрата, изрази убеденост, че той ще стане международен първенец и по тази причина не е спрял да го приготвя, макар отдръпването си от „ Зауерланд “.
Питър Фюри, татко и ментор на Хюи, пък си пожела неговият наследник да се бие единствено с най-хубавите, а не с някои от „ пластмасовите боксьори “.

Главечерта ще предложи 10 борби, като две от тях ще бъдат при дамите. Специално от Лос Анджелис да разяснява женските дуели пристигна и Дейзи Ланг, международна и европейска шампионка по профибокс.

Снимка ЮЛИАН ТОДОРОВ
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР