Законовият срок за проверката е 10-дневен, но при такива екстремни

...
Законовият срок за проверката е 10-дневен, но при такива екстремни
Коментари Харесай

Покъртително! 34-Годишната Венелина Уби Собственото Си Дете! Тя Е Майка На Още 3, Те Ще Бъдат

Законовият период за инспекцията е 10-дневен, само че при такива рискови обстановки, екипът ще се постарае да показа заключението си в по-кратък период, съобщи пред Дир.бг шефът на " Социално подкрепяне " в Горна Оряховица Боряна Кирилова.

34-годишната учителка Венелина Петкова от ОУ " Климент Охридски " в село Виноград е родила в парк в железничарския град в четвъртък следобед. Бебето й пък бе намерено удушено в багажника на фамилната кола. Сигналът до полицията бе подаден от гинеколозите в локалната болница, където Петкова била призната с кръвоизлив след раждането. Аутопсията на новороденото момченце сподели, че то е било родено живо и по-късно удушено с ръце.

В петък прокуратурата повдигна обвиняване против учителката, която има още три момчета, за ликвидиране, осъществено от майка върху рожба. Предвиденото в закона наказване е до 3 години затвор.

" Това, което ще създадем, е да приказваме с бащата на трите деца, както и с бабите и дядовците. Ще създадем опит да приказваме и с майката, както и със самите деца, в случай че ни бъде разрешено, тъй като те са извънредно обезпокоени. На база на цялостната оценка ще решим да има риск за момчетата и дали са нужни ограничения за протекция, в това число извеждане от фамилията ", изясни Боряна Кирилова.

По думите й, обществените чиновници би трябвало да преценяват доста деликатно кое е най-хубаво за децата, за които в този момент се грижи бащата Христо. Кирилова добави, че досега в обществените служби не е имало сигнал против фамилията на Петкова.

Бащата Христо Петков към този момент бе разпитван от полицията. Той отхвърля да е знаел за бременността на брачната половинка си. По случая са назначени голям брой експертизи.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР