Законът за задължителната ваксинация на здравните работници в Гърция предвижда,

...
Законът за задължителната ваксинация на здравните работници в Гърция предвижда,
Коментари Харесай

10 000 неваксинирани здравни работници в Гърция преминават в неплатен отпуск

Законът за наложителната имунизация на здравните служащи в Гърция планува, неимунизираните да бъдат изключени от работата си както за лична отбрана, по този начин и за тази на пациентите, които лекуват.

Както министърът, по този начин и заместник-министърът и пулмолог в болница „ Сотирия “, подчертаха полезността на имунизацията по време на церемонията по предаване на Министерството на здравеопазването през вчерашния ден и приканиха служащите да се имунизирани, с цел да бъдат защитени по време на огромната борба, която ги чака.

Смяната на щафетата в Министерството на здравеопазването през последните 24 часа докара импровизирано до изчакване на настройката за метода на осъществяване на проекта от новото управление. През предходните дни обаче приключването на периода, избран до 1 септември, с цел да бъдат имунизирани или да си уговорят среща, способства за дребна, къса имунизационна конкуренция за здравните служащи.

В същото време се планува нахлуване на нов личен състав, имунизиран, с тримесечни контракти, с възлагане на избрани услуги на структурите на частния бранш толкоз дълго, колкото е належащо. И защото програмата за имунизация не стопира, на тези, които са имунизирани в границите на идващите 24 часа, се дава опция да се върнат на поста си 14 дни след първата доза. Ежедневните митинги в Гърция против наложителното имунизиране не въздействат на решенията на държавното управление. Вече се разисква и наложителна имунизация за всички държавни чиновници.

Припомняме, че член 206, параграф 2 от Закон 4820/2021 планува по наложителни аргументи за запазване на публичното здраве наложителна имунизация против ковид на целия личен състав от частни, публични и общински здравни структури,
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР